Мнения за фирма "Евтин дом" (EvtinDom.eu)

Мнения от нашите клиенти - Клиентите за нас

Мненията на нашите клиенти за фирмата ни "Евтин дом", за сайта ни EvtinDom.eu и за нашите сглобяеми къщи.

Мнения за нас публикувани в други сайтове:

(Публикувана е връзка към всяко отделно мнение за нашите продукти и услуги)

 1. Ганка Панайотова (15/07/2017): От 2 години живеем в къща която те ни направиха и за момента нямаме никакви оплаквания. Това което ни притесняваше беше отоплението зимата, но всичко беше нормално по нищо не се различава от масивната конструкция.
 2. Зико (26/09/2017): Скоро ни завършиха обекта и нямам търпение да се нанесем. Към момента всичко ми изглежда добре направено нямам забележки. Изключително доволен останах от отношението по време на работата, каквото обещаят го изпълняват, а за мен това е много важно! Ще пиша пак като мине известно време с актуални впечатления.
 3. Сем. Цветкови (03/10/2017): Със съпруга ми бяхме гледали много репортажи за измамени хора от други фирми и бяхме малко притеснени, но решихме да им се доверим и за момента не съжаляваме. Това ще ни бъде втора зима в къщата и нямаме никакви оплаквания. Желаем успех.
 4. Спас Бачев (03/08/2018): Вече изкарахме една зима в къщата. Много сме доволни, лесно се отопляваше, не е имало влага или мухъл. Надявам се да продължи да е така.
 5. Илза (10/09/2018): Тъкмо ни я привършват нямам търпение да се нанесем! Всичко изглежда прекрасно, дано и така да си остане! Към момента впечатленията ни са, че са много коректни и не сме имали никакви проблеми.
 6. Георгиева (19/09/2018): Нашата къща стана много бързо! Сега тъкмо я обзавеждаме и се надявам зимата да бъдем там. Много съм доволна!
 7. Георги Живков (20/10/2018): Зимата я топлим лесно, лятото е хладничко, все пак и района ни е с добър климат, но къщата си е добра. Впечатленията ми са, че се работи лесно с тях и спазиха сроковете… за разлика от други „майстори“.
 8. Yavor (02/07/2019): Нашата къща стана според предварителните договорки за срок и цена и не мога да кажа, че сме имали някакви проблеми с изпълнителите, освен забавяне от 2 седмици, но смятам, че е напълно нормално при положение, че ми се е случвало за обикновен ремонт да чакам други майстори с месеци, а тук говорим за строеж на къща.
 9. Снежана Попова (18/08/2019): Със съпруга ми останахме очаровани от крайния резултат и работата ни с фирмата. Плановете ни са от пролетта да заживеем в новата ни къща, която почти дообзаведохме! Нямам търпение! Ще пиша пак, за да споделя и впечатления след като се преместим.
 10. Тончо Донев (09/12/2019): Вече три години живеем в къща построена от Евтин дом и нямаме оплаквания. Чували сме от наши приятели за други фирми, при които след това се появява влага и мухъл, а при нас към момента няма такъв проблем, надявам се така да остане и занапред. Ще се включа отново, ако има някаква промяна или забележа нещо.
 11. Илиева (15/01/2020): Прекарахме първата си нова година в нашата къща. За първите няколко месеца впечатленията ни са отлични. Лесно се отоплява, въпреки че и зимата не е сериозна, дано всичко е наред и ако стане по-студено…
 12. Димитър Георгиев (21/10/2020): Привет отдавна разглеждаме възможности с моята съпруга варианти за къщички американски тип или изцяло дървни, имаме място в стара планина по този повод години наред проучваме пазара на ф-мите занимаващи се с такива дейности проекти и доказали се в тази ниша. Имах възможност да разгледам сайта и някои от завършените и някой от обектите на различен етап от строежа мисля, че за нашите желания фирмата предлага най-добре от всички реализациа на нашите мечти първо впечатление беше консултацията която получих по телефон ей така проформа просто звъннах беше ми обяснено на вски един мой въпрос изчерпателно и аз самия работя в сферата на услугите.Бях впечатлен от това това в дмешното забързано и динамично развиващо се време особенно с опита от горчив опит с по големи ф-ми и такива монополисти които те претупват и бързат да затворят иамщи своята сигурност на пазарите които държат тук бях впечатлен от конслутацсията съответно бях поканен и на оглед със моята съпруга се възползвахме и след посещение в офиса на фирмата доста усмихнати и позитивни хора ни посрещнаха и бяхме поети от техен представител. Имахме както казах по горе разведени в няколоко близки техни обекта на различни етапи от тяхното стрителство...
 13. Жени (21/01/2021)  : Изказвам положителното си мнение за фирмата, която ни обзаведе с нова вила на село. Старата постройка я бутнахме, а новата е по-хубава, дори от кметската къща. 😀 Да, всички ни завиждат и много се радваме. Благодаря, евтин дом!

Мнения за нас публикувани в нашия сайт:

Вашето мнение е важно за нас! Ако сте били наш клиент, можете да публикувате вашето мнение в коментарите отдолу.

Коментари   

+1 #12 Татяна Богданова 21-11-2022 14:02
Препоръчвам фирмата! Професионално отношение и качествена изработка на къщите! Старанието прави впечатление на клиента и допринася за неговото спокойствие по време на строежа! Доволни сме много от нашата къща.
Цитиране
0 #11 Съни 16-03-2021 11:21
И ние сме много доволни! Най-вече ни радват сметките за ток :lol: На кой ли не сме се похвалили вече! Много точни, бързи и коректни!
Цитиране
-4 #10 Даниела Иванова 26-02-2021 23:55
Втора година живеем в къщата. Много сме доволни от типа строителство и изпълнението. Зимата поддържа постоянна топлина, лятото е хладна, няма никаква загубва на енергия. Имахме притесния от гледна точка на звукоизолацията, но и тук сме приятно изненадани. Имаше леко забавяне в сроковете на изпълнение, но това беше единствената забележка. Във всяко друго отношение фирмата беше много коректна. Препоръчваме.
Цитиране
-1 #9 Кристиян Костов 27-11-2020 01:44
Много точни и коректни! Приятно изненадан съм от начина на работа!
Цитиране
+1 #8 Глория 26-11-2020 04:38
От 2 години живеем в къща построена от "Евтин Дом". Много сме доволни. Качествено строителство, коректни. Специални благодарности на г-н Байрямов.
Цитиране
-1 #7 Камелия 23-11-2020 10:31
Препоръчвам горещо услугите на ф-ма Евтин дом. Къщата ми бе завършена в срок. Изключително топъл дом през зимата и прохладен през лятото. Живем в нея от 2 години вече в с. Пролеша. Климатик изобщо не е нужен за лятото. Аз се отоплявам на дърва, най обикновена камина. Целият отоплителен сезон от01.11. до 30.04. ми струва общо 240 лв.- 4 куб. Дърва. Цените им са перфектни и по време на строителството дават възможност за пропуснати възможности в проекта срещу заплащане / пример още един сифон или допълнителни контакти и други дребни недомислени от нас неща биват коригирани от тях в движение а също и промени по спецификациите.
Повярвайте това е много важно. Коректни и точни.
Цитиране
-1 #6 Мария Ценкова 20-11-2020 17:24
Преди няколко месеца поръчахме от evtindom.eu нашия нов дом. Сега мога да изкажа мнение, че това може да е къща, която е евтина, но пък за сметка на това е супер качествена и точно такава, каквато исках. Имам възможността да сбъдна една голяма своя мечта, за което благодаря! Бъдете живи и здрави!
Цитиране
-9 #5 Иво Петров 20-11-2020 16:53
Изключително съм доволен и аз, както и цялото ми семейство за бързината и професионалното изпълние от страна на фирмата. Вече си имаме нов дом, с който се гордеем, а нашите приятели не могат да повярват колко добре е станало всичко. Поздравления за фирмата, мнението ми за вас е превъзходно!
Цитиране
+1 #4 Глория Александрова 06-11-2020 20:04
Благодаря на "Евтин дом",че сбъднаха мечтата ни да имаме собствена къща! Получи се перфектно.Вече две години се наслаждаваме на спокойствието и уюта, далече от големия град. Благодаря ви за прецизната и добре свършена работа. Поздрави за господин Байрямов.
Цитиране
-17 #3 Траян Тотев 05-11-2020 11:43
Моето мнение за фирма „Евтин дом“ е че са изключителни професионалисти в строителството. Благодарен съм на всички за къщата, която ни построиха. Живеем в нея около година и половина. Къщата стана прекрасна. Много е важно да отбележа, че плащаме много ниски разходи за ток, което за нас е изключително важно.
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови


© 2016-2020 Евтин Дом