Мнения за фирма "Евтин дом" (EvtinDom.eu)

Мнения от нашите клиенти - Клиентите за нас

Мненията на нашите клиенти за фирмата ни "Евтин дом", за сайта ни EvtinDom.eu и за нашите сглобяеми къщи.

Мнения за нас публикувани в други сайтове:

(Публикувана е връзка към всяко отделно мнение за нашите продукти и услуги)

 1. Ганка Панайотова (15/07/2017): От 2 години живеем в къща която те ни направиха и за момента нямаме никакви оплаквания. Това което ни притесняваше беше отоплението зимата, но всичко беше нормално по нищо не се различава от масивната конструкция.
 2. Зико (26/09/2017): Скоро ни завършиха обекта и нямам търпение да се нанесем. Към момента всичко ми изглежда добре направено нямам забележки. Изключително доволен останах от отношението по време на работата, каквото обещаят го изпълняват, а за мен това е много важно! Ще пиша пак като мине известно време с актуални впечатления.
 3. Сем. Цветкови (03/10/2017): Със съпруга ми бяхме гледали много репортажи за измамени хора от други фирми и бяхме малко притеснени, но решихме да им се доверим и за момента не съжаляваме. Това ще ни бъде втора зима в къщата и нямаме никакви оплаквания. Желаем успех.
 4. Спас Бачев (03/08/2018): Вече изкарахме една зима в къщата. Много сме доволни, лесно се отопляваше, не е имало влага или мухъл. Надявам се да продължи да е така.
 5. Илза (10/09/2018): Тъкмо ни я привършват нямам търпение да се нанесем! Всичко изглежда прекрасно, дано и така да си остане! Към момента впечатленията ни са, че са много коректни и не сме имали никакви проблеми.
 6. Георгиева (19/09/2018): Нашата къща стана много бързо! Сега тъкмо я обзавеждаме и се надявам зимата да бъдем там. Много съм доволна!
 7. Георги Живков (20/10/2018): Зимата я топлим лесно, лятото е хладничко, все пак и района ни е с добър климат, но къщата си е добра. Впечатленията ми са, че се работи лесно с тях и спазиха сроковете… за разлика от други „майстори“.
 8. Yavor (02/07/2019): Нашата къща стана според предварителните договорки за срок и цена и не мога да кажа, че сме имали някакви проблеми с изпълнителите, освен забавяне от 2 седмици, но смятам, че е напълно нормално при положение, че ми се е случвало за обикновен ремонт да чакам други майстори с месеци, а тук говорим за строеж на къща.
 9. Снежана Попова (18/08/2019): Със съпруга ми останахме очаровани от крайния резултат и работата ни с фирмата. Плановете ни са от пролетта да заживеем в новата ни къща, която почти дообзаведохме! Нямам търпение! Ще пиша пак, за да споделя и впечатления след като се преместим.
 10. Тончо Донев (09/12/2019): Вече три години живеем в къща построена от Евтин дом и нямаме оплаквания. Чували сме от наши приятели за други фирми, при които след това се появява влага и мухъл, а при нас към момента няма такъв проблем, надявам се така да остане и занапред. Ще се включа отново, ако има някаква промяна или забележа нещо.
 11. Илиева (15/01/2020): Прекарахме първата си нова година в нашата къща. За първите няколко месеца впечатленията ни са отлични. Лесно се отоплява, въпреки че и зимата не е сериозна, дано всичко е наред и ако стане по-студено…
 12. Димитър Георгиев (21/10/2020): Привет отдавна разглеждаме възможности с моята съпруга варианти за къщички американски тип или изцяло дървни, имаме място в стара планина по този повод години наред проучваме пазара на ф-мите занимаващи се с такива дейности проекти и доказали се в тази ниша. Имах възможност да разгледам сайта и някои от завършените и някой от обектите на различен етап от строежа мисля, че за нашите желания фирмата предлага най-добре от всички реализациа на нашите мечти първо впечатление беше консултацията която получих по телефон ей така проформа просто звъннах беше ми обяснено на вски един мой въпрос изчерпателно и аз самия работя в сферата на услугите.Бях впечатлен от това това в дмешното забързано и динамично развиващо се време особенно с опита от горчив опит с по големи ф-ми и такива монополисти които те претупват и бързат да затворят иамщи своята сигурност на пазарите които държат тук бях впечатлен от конслутацсията съответно бях поканен и на оглед със моята съпруга се възползвахме и след посещение в офиса на фирмата доста усмихнати и позитивни хора ни посрещнаха и бяхме поети от техен представител. Имахме както казах по горе разведени в няколоко близки техни обекта на различни етапи от тяхното стрителство...
 13. Жени (21/01/2021)  : Изказвам положителното си мнение за фирмата, която ни обзаведе с нова вила на село. Старата постройка я бутнахме, а новата е по-хубава, дори от кметската къща. 😀 Да, всички ни завиждат и много се радваме. Благодаря, евтин дом!

Мнения за нас публикувани в нашия сайт:

Вашето мнение е важно за нас! Ако сте били наш клиент, можете да публикувате вашето мнение в коментарите отдолу.

Коментари   

0 #20 Радослав Огнянов 31-05-2024 11:50
Къщата ни се изпълнява в момента от фирмата и бих искал да споделя, че със супругата ми сме изключително доволни от резултата и от сроковете,с които работят. Фундамента ни го изградиха за 3 дни, не бях очаквал, че е възможен толкова кратък срок. Всички останали елементи по къщата също се изграждат с бързи срокове. Строителството е много качествено, както бяхме чували и преди да се спрем на фирмата. Предстои завършването на къщата отвътре, но до момента сме очаровани от организацията и работата по нея.
Цитиране
+1 #19 Яна 24-03-2024 01:04
От всички отзиви , които четох за фирмите , мисля че ще се спра на Евтин Дом.
Цитиране
+1 #18 Bozhidar 24-02-2024 23:51
Много съм доволен!
Цитиране
+1 #17 Андриан 25-01-2024 11:08
Впечатлен съм от фундамента,който фирмата изпълни безупречно и за отрицателно време.Направи ми впечатление строгата дисциплина,добрата техника,която докараха на парцела ми и качественото изпълнение на основата.
Цитиране
+2 #16 Добромира Недкова 24-07-2023 09:48
Оставям и аз положителната си оценка за фирмата! Много сме доволни! Хора действайте! В началото всичко изглеждаше много трудно и непостижимо, въобе нямахме представа откъде да тръгнем и как да започнем, но в момента, в който се спряхме на фирма "Евтин дом" всичко се нареди и всичките ни притеснения се изпариха. Много точни хора, уравтеля ни съдейства, заедно с целия екип още от самото начало и работата стартира бързо. Доволни сме много и от техническия ни ръководител - коректен човек и професионалист в своята работа! Къщата се построи с малко забавяне, но всичко направиха прекрасно. Щастливи сме, че вече живеем в нашия нов дом. Има страхотна изолация, много е хладно и приятно през лятото!
Цитиране
+5 #15 Цветомир Спасов 21-03-2023 10:48
Споделям впечатленията си от фирма Евтин дом тук, тъй като със съпруга ми избрахме да бъдем техни клиенти. След дълго проучване на фирми на бг пазара, установихме, че пазарът ни е залят с всякакви фирми, подизпълнители, регистрирали фирмички без офис дори, без нито един собствен обект и т.н и т.н...В крайна сметка избрахме фирма Евтин дом за наш строител и това беше най-правилния ни избор. Целия екип, с който имахме възможността на комуникираме е съставен от професионалисти, които ни съветваха и обясняваха подробно и най-малкия детайл. Очаровани сме от архитектите, които ни обърнаха особено голямо внимание и изпипахме и най-малката подробност от нашия дом. Архитектите са професионалисти и хора с богат опит, които не просто "драскат" нещо по проекта, а се съобразяват изцяло с клиента докато не се стигне до най-разумното решение. Бърз строеж на къшата, качествен най-вече и завидно отношение! Това е мнението ми за фирмата. Няма да съжалявате, ако ги изберете за ваш строител!
Цитиране
+4 #14 Анджелика Добромиров 26-01-2023 14:30
Много коректна фирма от първо впечатление!Обиколихме няколко фирми,които предлагат къщи с метални конструкции.Повечето всъщност са тип "контейнери",дори четохме из форумите,че се разпадат буквално.Проучихме фирмата и останахме много доволни от къщи,които са построили и видяхме.Хората,които живеят в тях бяха така добри да поговорят с нас и да ни кажат плюсовете на това строителство.Посетихме офиса и останахме много доволни.В момента ни изготвят оферта за нашата къща и ще подпишем договор с тях.Радваме се,че разбрахме за фирмата.Мненията са доста положителни.
Цитиране
+4 #13 Симеон Колев 16-01-2023 19:19
Оставям оценката си за фирма Евтин дом, която е положителна.В началото настроежа сме, но основата за къщата,която направиха е много собро изпълнение!очачквам с нетърпение да проследя и останалите етапи. Направиха ми добре впечатление още в началото,както Управите на фирмата, така и всички служители,с които комуникирах.
Цитиране
+8 #12 Татяна Богданова 21-11-2022 14:02
Препоръчвам фирмата! Професионално отношение и качествена изработка на къщите! Старанието прави впечатление на клиента и допринася за неговото спокойствие по време на строежа! Доволни сме много от нашата къща.
Цитиране
+7 #11 Съни 16-03-2021 11:21
И ние сме много доволни! Най-вече ни радват сметките за ток :lol: На кой ли не сме се похвалили вече! Много точни, бързи и коректни!
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови


© 2016-2024 Евтин Дом