След като въведохме първи през 2014 година в България технологията, по която фирма „Евтин дом“ строи и въведохме стандарт за ниска цена, се превърнахме в лидер на пазара в сухото строителство.

От големия опит, който натрупахме след построяването на над 100 обекта и отсяването на най-добрите майстори и фирми подизпълнители, решихме да поемем ново предизвикателство, като не само да предлагаме най-ниска цена, но и да гарантираме на нашите клиенти най-доброто качество на изпълнение с най-точни срокове. За целта стартирахме:

отметка Внедряване на CRM Система за управление на взаимоотношенията с клиентите.

отметка Внедрихме и получийхме сертификат по ISO - система за управление на качеството от Международната организация по стандартизация.

отметка Наехме една от най- добрите фирми за Строителен надзор за осъществяване на допълнителен контрол върху нашите технически ръководители и подизпълнители с цел безупречно качество и точност на сроковете от наша страна.

отметка Успяхме да привлечем към нашия екип Архитекти-проектанти с голям опит в организацията и изпълнението на множество проекти, както в България, така и в Европа, Африка и Азия, участвали и печелили международни отличия.

отметка Привлякохме и технически ръководители с над 20 годишен опит, участвали в изпълнението на много от най-големите молове, жилищни и офис сгради, както и търговски вериги, изпълнявани с метални конструкции.

отметка В централният ни офис назначихме организатори на доставката на строителни материали с дългогодишен управленски опит в складове за строителни материали.

отметка Закупихме и обезпечихме фирмата със строителна техника и транспортни средства, за да не сме зависими от други фирми.

С гореописаните постижения, които успяхме да достигнем, смятаме, че ще успеем да осъществим и наложим нов стандарт за цена - качество в България

Евтин дом е член на Камарата на строителите в България.

 НОВА МИСИЯ СНИМКА

Фирмата е сертифицирана по стандарти:

ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001:2007

Защо да изберете нас?

Предимството ни е, че сме много гъвкави и можем да намерим всякакви решения, в зависимост от ситуацията и по предложение на инвеститора. Работата с подизпълнители дава изключително предимство по отношение на бързина и качество на изпълнение. Близкия контакт с клиента, допринася за спокойствие и сигурност, както за изпълнителя, така и за клиента.

Фирмата има изпълнени много обекти, за които можете да получите подробна информация в нашия офис.

Коментари   

+1 #2 Евтин дом 17-11-2022 14:12
Hello, Mr. Savvas! Thank you for your attention! You can write to us on or call us: 070070013
Цитиране
+2 #1 Savvas 17-11-2022 07:45
I’m interesting in about your reconstruction
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови


© 2016-2020 Евтин Дом