След като въведохме първи през 2014 година в България технологията, по която фирма „Евтин дом“ строи и въведохме стандарт за ниска цена, се превърнахме в лидер на пазара в сухото строителство.

От големия опит, който натрупахме след построяването на над 200 обекта и отсяването на най-добрите майстори и фирми подизпълнители, решихме да поемем ново предизвикателство, като не само да предлагаме най-ниска цена, но и да гарантираме на нашите клиенти най-доброто качество на изпълнение с най-точни срокове. За целта стартирахме:

отметка Внедряване на CRM Система за управление на взаимоотношенията с клиентите.

отметка Внедрихме и получийхме сертификат по ISO - система за управление на качеството от Международната организация по стандартизация.

отметка Наехме една от най- добрите фирми за Строителен надзор за осъществяване на допълнителен контрол върху нашите технически ръководители и подизпълнители с цел безупречно качество и точност на сроковете от наша страна.

отметка Успяхме да привлечем към нашия екип Архитекти-проектанти с голям опит в организацията и изпълнението на множество проекти, както в България, така и в Европа, Африка и Азия, участвали и печелили международни отличия.

отметка Привлякохме и технически ръководители с над 20 годишен опит, участвали в изпълнението на много от най-големите молове, жилищни и офис сгради, както и търговски вериги, изпълнявани с метални конструкции.

отметка В централният ни офис назначихме организатори на доставката на строителни материали с дългогодишен управленски опит в складове за строителни материали.

отметка Закупихме и обезпечихме фирмата със строителна техника и транспортни средства, за да не сме зависими от други фирми.

С гореописаните постижения, които успяхме да достигнем, смятаме, че ще успеем да осъществим и наложим нов стандарт за цена - качество в България

Фирма "Евтин дом" е член на Камарата на строителите в България.

header

 

Фирма "Евтин дом/ EXPERT HOUSE" получи приза "БРАНД НА ГОДИНАТА" 2023 г.

023a76e7 d249 4a3f bc40 bb24b1327668  ad9fa657 0805 4900 a6f3 ebccc2caa796

 

♥ По случай десетгодишнината от създаването на фирмата, фирма "Евтин дом" става "EXPERT HOUSE" ♥

 

 

Фирмата е сертифицирана по стандарти:

ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001:2007

Защо да изберете нас?

Предимството ни е, че сме много гъвкави и можем да намерим всякакви решения, в зависимост от ситуацията и по предложение на инвеститора. Работата с подизпълнители дава изключително предимство по отношение на бързина и качество на изпълнение. Близкия контакт с клиента, допринася за спокойствие и сигурност, както за изпълнителя, така и за клиента.

Къщите, които фирма "Евтин дом" строи са със статут на жилищна непреместваема сграда. Документите, които общините ви издават са именно за жилищна сграда.

Ние, от фирма "Евтин дом" напълно се разграничаваме от "турските къщи" и твърдим, че нямаме нищо общо с тях, тъй като много хора за жалост биват заблудени и редовно търсят контакт с нас, мислейки, че строим точно такива.  Вносителите на турски къщи рекламират дейността си като "къщи с метална конструкция".  С нас също се свързаха много хора, които са си построили такива къщи, с молба към нас дали можем да им помогнем с узаконяването след като фирмите, построили им турските къщи са ги оставили да се справят сами, понеже са получили един контейнер който не може да бъде узаконен и изряден.

Всички турски фирми производители потърсиха контакт с нас, за да им предлагаме къщите. Направихме и срещи с тях, но след като получихме проектната документация и я предоставихме на няколко конструктора и архитекта, всички отказаха да си сложат подписа под такава конструкция, тъй като е животозастрашаваща!
Турските сглобяеми къщи не отговарят за стандартите за България. Отговарят за турските стандартни и за страни, в които няма обилни снеговалежи.

 В страницата "Технология" в нашият сайт можете да разгледате как ние изграждаме външна и вътрешна стена и видите разликата между къщи със стоманена конструкция;  къщи с метална ламаринена конструкция и така нашумелите "турски къщи".

 

Фирмата има изпълнени много обекти, за които можете да получите подробна информация в нашия офис.

Коментари   

0 #3 Вероника Димитрова 31-05-2024 13:01
Страхотни сте! Заслужени отличия
Цитиране
+7 #2 Евтин дом 17-11-2022 14:12
Hello, Mr. Savvas! Thank you for your attention! You can write to us on or call us: 070070013
Цитиране
+6 #1 Savvas 17-11-2022 07:45
I’m interesting in about your reconstruction
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови


© 2016-2024 Евтин Дом