За нас

След като въведохме първи през 2014 година в България технологията, по която фирма „Евтин дом“ строи и въведохме стандарт за ниска цена, се превърнахме в лидер на пазара за нискобюджетно строителство.
От големия опит, който натрупахме след построяването на над 100 обекта и отсяването на най-добрите майстори и фирми подизпълнители, решихме да поемем ново предизвикателство, като не само да предлагаме най-ниска цена, но и да гарантираме на нашите клиенти най-доброто качество на изпълнение с най-точни срокове. За целта стартирахме:
✅Внедряване на CRM Система за управление на взаимоотношенията с клиентите.
✅Внедрихме и получийхме сертификат по ISO - система за управление на качеството от Международната организация по стандартизация.
✅Наехме една от най- добрите фирми за Строителен надзор за осъществяване на допълнителен контрол върху нашите технически ръководители и подизпълнители с цел безупречно качество и точност на сроковете от наша страна.
✅Успяхме да привлечем към нашия екип Архитекти-проектанти с голям опит в организацията и изпълнението на множество проекти, както в България, така и в Европа, Африка и Азия, участвали и печелили международни отличия.
✅Привлякохме и технически ръководители с над 20 годишен опит, участвали в изпълнението на много от най-големите молове, жилищни и офис сгради, както и търговски вериги, изпълнявани с метални конструкции.
✅В централният ни офис назначихме организатори на доставката на строителни материали с дългогодишен управленски опит в складове за строителни материали.
✅Закупихме и обезпечихме фирмата със строителна техника и транспортни средства, за да не сме зависими от други фирми.
С гореописаните постижения, които успяхме да достигнем, смятаме, че ще успеем да осъществим и наложим нов стандарт за цена - качество в България❗

 

 

 

Фирмата е сертифицирана по стандарти:
ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001:2007
 

 

Защо да изберете нас?

Предимството ни е, че сме много гъвкави и можем да намерим всякакви решения, в зависимост от ситуацията и по предложение на инвеститора. Работата с подизпълнители дава изключително предимство по отношение на бързина и качество на изпълнение. Близкия контакт с клиента, допринася за спокойствие и сигурност, както за изпълнителя, така и за клиента.

Фирмата има изпълнени много обекти, за които можете да получите подробна информация в нашия офис.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови


© 2016-2020 Евтин Дом