Внимание!

ВНИМАНИЕ!!!

Искаме отново да алармираме всички добросъвестни граждани за поредната фирма - менте "Евро Дом Дизайн" със сайт www.evrodomdizain.com от град Силистра, която копира и имитира дейността на фирма "Евтин дом"!
За да предпазим всички граждани и за да защитим правата си и доказалата се уникална наша технология, ние тръгваме на поредната "война"! Искаме да Ви предупредим, че тази фирма няма нищо общо и никога не е имала общо с изграждането на къщи с метална конструкция, особено нейния представител, с който ще Ви запознаем по-долу.
Те Ви заблуждават, че продукта, който предлагат е по немска технология, а ако влезете в техния сайт и прочете интервюто на техния представител и го сравните с нашия сайт ще разберете, че технологията не е немска, а е българска и е измислена от фирма "Евтин дом". Представителя на фирма "Евро Дом Дизайн" е стар познайник в строителните среди в София и може би поради тази причина е решил да развива този бизнес в гр. Силистра - изводите можете да ги направите Вие самите!
За всичко това имаме доказателства и ще ги докажем в съда!
По-долу ще публикуваме интервю с представителя на тази фирма, в което той изтъква, че технологията е немска, че те са я докарали в България и че има много изградени обекти в София и около София по тази технология, а всъщност къщите са изградени от нашата фирма, с което те са наясно, което също можем лесно да докажем. Това, че не си правят труда да измислят и да Ви представят нещо ново, а копират всичко: от нашия сайт, към технологията ни, до подаръка "камина" за по-големите къщи, който ние предлагаме на нашите клиенти, може би не биха си направили и труда да Ви построят къща, след като си платите. Внимавайте преди да се доверите на тези хора!
Ето и линк към интервюто на представителя на фирмата:
http://www.portal-silistra.eu/news/6477
www.evrodomdizain.co

ВНИМАНИЕ!!!

Искаме да алармираме всички граждани, че фирма Роял Билд Груп ЕООД, със сайт www.royalhomes.bg заблуждава своите потенциални клиенти, като ги води по обекти, построени от нашата фирма "Евтин дом" и ги заблуждава, че са построени от нея.
Бъдете внимателни с тази фирма! Те нямат нито един построен обект и си правят реклама с нашите обекти. Също така са копирали и нашата технологията на строителство. Те не са коректни още от самото началото и само можем да предполагаме какво ще се случи, ако им се доверите.
Молим, ако има и други граждани, които са заблуждавани вече, да се свържат с нас, за да си защитим правата в съда!
Ето и по-подробна информация за тази фирма и свързаните с нея лица:

Данните на Роял Билд Груп ЕООД:
Булстат 204020858,гр. София,бул. Шипченски проход 63, ет 2.
Съдружници 50/50 -Радослав Йорданов Дяков и Румен Георгиев Младенов.
Открихме участие на Румен Георгиев Младенов и в друга строителна фирма в съдружие с Валентин Чавдаров Буров - Би Ес Лукс с адрес София, ул Зайчар 171 Булстат 131433285.


© 2016-2018 Евтин Дом